... passzívházban otthon vagyunk!
Hirdetés

Prospektusunkban összefoglaltuk amit fontosnak tartunk a elmondani a passzívházakról, a passzívház tervezés-építésről, magunkról, az általunk képviselt értékrendről.Bővebben  

Passzívház bemutatónkra várjuk azokat az építkezés előtt állókat akiket érdekel az energiatudatos, minőségi építészet, szeretnék elkerülni a kiszolgáltatottságot, akár az energiaárakkal, akár hiányos információkkal és a hozzánemértőkkel kapcsolatban.

Bővebben  

A passzívház a kellemes belső klímát télen nyáron minimális energiafelhasználással és költséggel, passzívan képes biztosítani. A napsugárzást, az emberek és az elektromos berendezések által termelt hőt annyira hatékonyan képes hasznosítani, hogy szinte szükségtelenné válik a hagyományos értelemben vett fűtés.

Bővebben  
Hirdetés

A minősített passzívház minőségbiztosított passzívházat jelent. Mindnyájan tudjuk, egyetlen termék sem kerülhet forgalomba, ha nem rendelkezik olyan megfelelőségi igazolással, mely garantálja, hogy rendeltetésszerű használat esetén alkalmas a használatra. A passzívházak megfelelőségi igazolása a Darmstadti Passzivhaus Institut Minőségellenőrzött Passzívházat tanúsító Minősítési dokumentációja.

Bővebben  

„Amióta itt élünk, ugyanaz a gondolat motoszkál a fejünkben: miért nem építettünk már évekkel ezelőtt ilyen házat magunknak?"

Bővebben  

Kapcsolat

Név:
Telefon:
E-mail:
Tárgy:
Üzenet:

Elérhetőség

H-9111 Tényő
Petőfi u. 78.
06 20 593 3360
info@passzivhazepito.hu

Passzívházszakértő

Hirdetés

Facebook

Partnereink