... passzívházban otthon vagyunk!
Hirdetés

Már lehet regisztrálni októberi és novemberi passzívház-bemutatóinkra. Várjuk az építés előtt állókat, érdeklődőket minősített passzívházunkba.

Bővebben itt <<<

 

Már lehet regisztrálni a téli-tavaszi passzívház-bemutatókra. Meghívjuk tapasztalatszerzésre, kötetlen eszmecserére az építés előtt állókat. 

Megosztjuk tapasztalatainkat a tervezéssel, építéssel, használattal kapcsolatban. Válaszolunk kérdéseire a passzívházakkal, energiatakarékos építéssel, energia-megtakarítással kapcsolatban.

2014 téli-tavaszi időszakában az alábbi időpontokban szervezünk passzívház-bemutatókat:


Január 24. 15 óra

Február 21. 15 óra

Március 21. 15 óra

Április 11. 15 óra

Május 9. 15 óra


Regisztráció itt!


 

2013-ban a Nemzetközi Passzívház Nyílt Napok keretében a Boros Passzívház Kft. szervezésében Győrben lesz lehetőség minősített passzívház megtekintésére.

Bővebben  

A Nemzetközi Passzívház Nyílt Napok keretében újabb referencia-épületünk látogatható.

Bővebben  

A használatba-vételi engedély mellé a Passivhaus Institut Passzívház-minősítését is megkapta az általunk tervezett és kivitelezett családi ház. Kivitelezéséről, kiváló légtömörségéről korábban már beszámoltunk itt.

Bővebben  

Mostantól nem csupán kötetlen eszmecserére, hanem gyakorlati bemutatóra várjuk azokat az érdeklődőket, akiket valóban érdekelnek a passzívházak titkai.

A fotók, tapasztalatok mellett előkerülnek speciális passzívház-elemek, építészeti, gépészeti épület-energetikai tervek, költségvetések, speciális mérőműszerek is. Megmutatjuk, hogyan készül a passzívházak légzáró-, és hőszigetelő burkolata.

Bővebben  

Legutolsó kiadványunk, melyben bemutattuk a passzívházak előnyeit, értéktöbbletét, minőség iránti elköteleződésünket, kivétel nélkül elfogyott. A gépies utánnyomás helyett átdolgoztuk, kibővítettük füzetünket. Külön kiemeltük azokat az értékeket, amelyeket megrendelőink élvezhetnek. A megvalósulás menetrendjét is megtalálhatják prospektusunkban.

Bővebben  

Nagy család, nagy ház, kicsi rezsi címmel jelent meg hét oldalas képriport mosonmagyaróvári passzívházunkról A mi otthonunk 2013 februári számában.

Bővebben  

Már lehet regisztrálni tavaszi időpontjainkra.Továbbra is várjuk tényői passzívház bemutatónkra és egy kötetlen eszmecserére azokat az építés előtt állókat.

Bővebben  

0,18 1/ó kiváló légtömörséget mért a műszer legújabb előminősített passzívházunk Blower-door tesztjén. A ház  "specialitása", hogy először építettünk a hőburkon belülre padlásfeljáró létrát.

Bővebben  

Szentendrei passzívházunk megkapta a minőségellenőrzött passzívház tanúsítványt. A bizonyítványt a nemzetközi passzívház nyílt napok zárásaként adtuk át az építtetőknek.

Bővebben  

Több mint százan látogatták meg szentendrei passzívházunkat az elmúlt hétvégén a nemzetközi passzívház nyílt napok alkalmával. Tökéletes szigetelés, kiváló légtömörség, napnyereség, hővisszanyerő szellőztetés. Mindezek biztosítják, hogy a heti fűtést egy kis kosár fa megoldja a házban.

Bővebben  

Sikeres passzívház bemutatónkat a télen is folytatjuk. Tényői minősített passzívházunkban továbbra is várjuk az energiatakarékos és a passzívházak iránt érdeklődőket, azok építését tervezőket.


Decemberi, januári, februári bemutatókon személyesen tapasztalhatják meg milyen is egy passzívház télen. Mivel fűtünk télen passzívházainkban? 


Téli passzívház bemutatóinkat az alábbi időpontokban tartjuk:


  • 2012. december 7. péntek 15.00
  • 2013. január 18. péntek 15.00
  • 2013. február 15. péntek 15.00Az egyes időpontokra ide kattintva regisztrálhat: REGISZTRÁLOK


 

Idén a Nemzetközi Passzívház Nyílt Napok keretében Szentendre első, minősítés alatt álló passzívházának megtekintésére lesz lehetőség a Boros Passzívház szervezésében.

Bővebben  

A 2012. november 9-ei konferencián új magyar és külföldi passzívházakat, energiahatékony épületeket ismertetnek a tervezők, közreműködők. Lakóházak, társasházak, intézmények építészeti, energetikai-gépészeti tervezési, kivitelezési folyamatáról, valamint üzemeltetési tapasztalatairól számolnak be a szakemberek.

Bővebben  

Mit tartunk fontosnak tudni a passzívházakról. Mi is az a passzívház? Milyen gyakori tévhitekkel találkozunk? Melyek a passzívház előnyei, mi az amivel többet képes nyújtani mint egy hagyományos ház.

Bővebben  
Hirdetés

Múlt héten tartottuk júniusi passzívház bemutatónkat. Ismét szép számmal érkeztek építkezés előtt állók, de volt aki már túl van első háza felépítésén.

Bővebben  

Már lehet regisztrálni őszi passzívház bemutatóinkra. Szeptemberben, októberben és  novemberben is várjuk az építkezés állókat minősített passzívházunkban. 


Látogatóinknak bemutatjuk egy passzív ház tervezésének, építésének és használatának tapasztalatait.
Az őszi passzívház bemutató időpontok:

  • 2012. szeptember 14. péntek 15.00 - 17.00
  • 2012. október 12. péntek 15.00 - 17.00
  • 2012. november 16. péntek 15.00 - 17.00

Jöjjön el ön is! Szerezzen tapasztalatokat első kézből a passzívházakról, mielőtt döntést hozna!


Regisztráció az alábbi linkre kattintva:
 

Miben más egy passzívház mint egy hagyományos építésű? Milyen támogatásokkal számolhatunk , ha passzív házat építünk? Lehetséges- e meglévő házat passzívvá átépíteni? Hogyan történik a fűtetlen és a fűtött tér elválasztása passzívházak építésekor?

Bővebben  

Meglátogattuk egyek legelső passzívház tervezési munkánkat a Balaton-felvidék egyik festői kis falujában. A terveket 2009-ben készítettük, mely szerepelt a Koos.hu tervkritika rovatában is, ahol kedvező tervkritikát kapott.

Bővebben  


Az idei Construma keretében  az április 20-án megrendezésre kerülő V. MEPS Konferencián cégünk tulajdonos ügyvezetője Boros Károly tart előadást passzívház tervezői építői tapasztalatokról.

Bővebben  

Győrújbaráton épülő alacsony energia felhasználású házunkban tegnap mértük a légtömörséget az ún. Blower-door teszttel. A mérés lényege, hogy a berendezés 50 Pa nyomáskülönbséget teremt a külső és a belső tér között ( túlnyomással ill. vákummal), majd méri az ellenőrizetlen légcserét.

Bővebben  

Áprilisban két, májusban és júniusban egy-egy alkalommal fogadjuk az érdeklődő építkezést tervezőket tényői minősített passzívházunkban. Jöjjön el Ön is, és szerezzen első kézből tapasztalatokat.

Bővebben  

Havi passzívház bemutatónkat tartottuk múlt hétvégén. A nagy érdeklődés miatt pénteken és szombaton is fogadtuk az energiatakarékos épületek iránt érdeklődőket, leendő építtetőket. Az idő hűvös volt, ellenben gyönyörű napsütés volt mindkét nap. Ismét sok kérdést kellett megválaszolnunk.

Bővebben  

A Green Press interjúja Boros Károllyal, minősített passzívház tervezővel, kivitelezővel, lakóval, a Boros passzívház tulajdonos- ügyvezetőjével.


Bővebben  

Idei első passzívház bemutatónkat tartottuk múlt hét pénteken. A program résztvevői személyes tapasztalatokat szerezhettek tényői passzívházunk, jelen zord időjárás mellett nyújtott  klímájáról. Sajnálatunkra a nap nem sütött, de a ház így is kellemes meleggel várta a látogatókat, akiket egy csésze meleg teával is megkínáltunk.

Bővebben  

Vértessomlón épülő alacsony energiafelhasználású házunkban a múlt héten végezték el a Blower-door tesztet. Az eredmény kiválóra sikerült. A mérés 0,13 l/h légtömörséget mutatott.

Bővebben  

Lezajlott a Presztízs pályázatok értékelése, és az arra érdemesek díjazása. A kisvállalkozói kategóriában indultunk. Büszkék vagyunk rá, hogy az induló aspiránsok közül előkelő helyen, az első 3 között végeztünk. 

Bővebben  

Tényőn több mint száz látogató vett részt a passzívház nyílt napon. A kérdések szerteágazóak voltak, nem lehet kiemelni olyan területet ami összességében kiugróan érdekelte volna résztvevőket.

Bővebben  


A Nemzetközi Passzívház Nyílt Napok keretében rendezett Passzívház Szakmai Nap fő eseménye volt a jelenleg szerkezetkész mosonmagyaróvári passzívház légtömörségének mérése.

Bővebben  


Az idei Nemzetközi Passzívház Nyílt Napok keretében sikeres szakmai napot tartottunk a jelenleg szerkezetkész mosonmagyaróvári passzívházunkban. A rendezvényen zömmel szakmabeliek vettek részt a laikus érdeklődők mellett. A program keretében bemutattuk a házat és négy rövid előadás színesítette a napot.

Bővebben  A Boros Passzívház Kft. bemutatja az általa tervezett és kivitelezett Darmsadti Minősített Passzívház címet elnyert passzívházait. A tényői passzívházat eddig 600 látogató tekintette meg. Mosonmagyaróvár első, minősítés alatt álló passzívházának megtekintésére most nyílik először alkalom.

Bővebben  

Kapcsolat

Név:
Telefon:
E-mail:
Tárgy:
Üzenet:

Elérhetőség

H-9111 Tényő
Petőfi u. 78.
06 20 593 3360
info@passzivhazepito.hu

Passzívházszakértő

Hirdetés

Facebook

Partnereink