Küldetésünk, filozófiánk

"...passzívházban otthon vagyunk!"A vállalkozásunk célja, hogy az országban a legismertebb, legtapasztaltabb, legtöbbet bizonyított, minősített passzívházakat komplex módon építő vállalkozássá váljon. Célunk,hogy vállalkozásunk a piacon jelentős bizalmi, szellemi, és anyagi tőkét halmozzon fel, hogy az elégedett vevők ajánljanak bennünket új megrendelőinknek.


Alapelvünk az értékteremtés, amit szaktudásra és tapasztalatra alapozunk.  Fejlődésünk  mentális alapjai  a minőség iránti elkötelezettség,  a kíváncsiság, az őszinteség, az önkritika, a szakmai fejlődés, a minőség iránti elkötelezettség, a megmérettetés, a tényekkel való szembenézés, a jobbítás utáni vágy.


Céljaink eléréshez a passzívházak elvét kidolgozó Darmstadti Passivhaus Institut elveinek, és gyakorlatának követését választottuk. Ez lehetővé teszi számunkra a Minősített Passzívház tervezésén, építésén, minősíttetésén keresztül a jelentős gyakorlatra támaszkodó német tapasztalatok megismerését, megszerzését. Ezzel a német tapasztalatokat a magyar piacra, a saját vállalkozásunkra adaptáljuk. Az így kialakított gyakorlatunk az auditálás során ellenőrzésre, finomításra, csiszolásra kerül. A Minősített Passzívház címet elnyerő épületeink a legfelkészültebb intézmény által kiadott minősítései bizonyítják, hirdetik, azt a tényt, hogy tervezőként, kivitelezőként képesek vagyunk Európa legszigorúbb energetikai szabványának sorozatosan megfelelni. Egyben ezek garanciát is nyújtanak megrendelőinknek arra nézve, hogy tőlünk megkaphatják azt az európai szintű épületenergetikai minőséget, amire igényt tartanak.